Eski Eşrefoğlu Camii İmamı İsmail Efe’nin arkasındaki siyasi güç ortaya çıkıyor!

Zırhlar ortaya çıkıyor

Aylardır gündeme taşıdığımız Eski Eşrefoğlu Camii İmamı İsmail Efe ile ilgili iddialar karşısında açılan adli ve idari soruşturmalara rağmen hala neden görevde sorusu yavaş yavaş cevap buluyor.

Arkasındaki gizli güçler kim diye yönettiğimiz sorular karşısında kimseden ses çıkmazken, kapalı kapılar ardında İsmail Efe’nin hala görevde tutulmasını sağlayan güçlerinde artık tamamen siyasiler olduğu belli oldu.

HARUN TÜFEKÇİ Mİ KORUYOR ?

İsmail Efe’nin geçmişten bugüne kadar sık sık okul arkadaşım diye bahsettiği Eski Konya Milletvekili, Orman ve Su işleri Bakan yardımcısı Harun Tüfekçi’den bahsetmesi akıllara ilk olarak bu ismi getiriyor.

ORTALARDA GÖZÜKMEYEN EFE SOSYAL MEDYADA KARŞIMIZA ÇIKTI

Geçtiğimiz günlerde yine İsmail Efe’nin Yukarı Hacıakif Mahalle Camii’ndeki görevine mazeretsiz olarak gitmediği iddialarını haberlerimize taşımıştık. Camiye gitmediği ve görevini yapmadığı öne sürülen Efe. Facebook’ta yaptığı paylaşımla karşımıza çıktı. Geçtiğimiz 27 Temmuz’dan bu yana sosyal medya hesabından hiçbir paylaşım yapmayan Efe, Harun Tüfekçi’ye yeni görev verilmesi ile ortaya çıktı.

İşte o paylaşım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir