Akparti Beyşehir İlçe teşkilatında yaklaşan genel kurul öncesi kimin başkan olacağı sorusu merak konusu olurken, adaylarda yavaş yavaş sahne almaya başladı.

2002 yılından buyana partinin kurucular listesi içerisinde de yer alan Yaşar Bilgiç aday olduğunu resmen açıkladı.
Vatandaşa tepeden bakan değil, kucaklayan bir anlayış sergileyeceğini ifade eden Bilgiç; parti içerisinde birlik ve beraberliği yeniden tahsis etmek istiyorum dedi. Partilerinin içten ve dıştan gelen tehditlerle sıkıntılı günler geçirdiğini ve bunun önüne geçmek için bir nefer olarak çalışmaya devam edeceğini söyleyen Bilgiç; “Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi gurur ve kibir abidesi olanların kalemlerini kırmak için, vatandaşlara tepeden bakan değil, kucaklayan ve toparlayan bir yönetim için, eş, dost,akraba tanıdık ayrımı yapmaksızın herkese eşit hizmet götürebilmek için aday oldum” dedi.

Beyşehir adliyesinde Zabıt katibi olarak memuriyet hayatına giriş yapan Yaşar Bilgiç 2001 yılında uzun yıllar görev yaptığı Ziraat Bankasından yönetici olarak emekli oldu. 2002 yılında Akpartinin ilçe teşkilatının kurucuları arasında yer aldı. Partide yönetim kurulu üyeliği yaparak çeşitli kademelerde teşkilat içi yöneticilikler yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir