Geçmiş yıllarda uzman hekim açığı nedeniyle sık sık eleştirilen Beyşehir Devlet hastanesinde son atamalarla birlikte uzman doktor açığı kalmadı.

Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr.Sıtkı Küçükbuzcu ve yönetimi sayesinde yeniden eski parlak günlerine dönen hastanede bölge hastanesi konumuna geri döndü. Bazı branşlarda uzman doktor açığını Konya merkezden haftada bir yada iki gün gelen doktorlarla kapatan hastaneye son olarak da Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı ataması yapıldı.

Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr.Sıtkı Küçükbuzcu Beyşehir Devlet hastanesinde hasta kabulüne başlayan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Ahmet Hasan Ergin’e yeni görevinde başarılar dilerken, ilçemiz ve hastanemiz için büyük bir açığın kapandığını belirtti. “Bu kazanımda başta sağlık bakanımız Dr. Fahrettin KOCA’ya, Milletvekilimiz Gülay SAMANCI hanımefendiye ve İl Sağlık Müdümüz Prof. Dr. Mehmet KOÇ’a çok teşekkür ediyoruz’ dedi.

Op. Dr. Hasan Ergin Kimdir?

Doktor Op. Dr. Ahmet Hasan Ergin 1989 Konya doğumlu olup, 2013’te Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. 2017’de Kadın Hastalıkları ve Doğum ihtisasını İstanbul Süleymaniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tamamladıktan sonra 2017-2019 yıllarında Şırnak Silopi Devlet Hastanesi’nde zorunlu hizmetini tamamlamış olup Beyşehir Devlet Hastanesi’nde göreve başlamıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir