Türkiye Kick Boks Federasyonu’nun 2022 yılı faaliyet programında yer alan ve İstanbul’da düzenlenen dünya kupası müsabakalarında Beyşehirli 4 sporcumuz üçüncülük derecesi elde ederek bronz madalya kazandı.

12-15 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen 7.Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası’na (Turkish Open Word Cup) Beyşehir’den Sevinç Kardeşler Kick Boks Kulübü sporcuları da katıldı.

Şampiyonada başarılı performanslarıyla dikkati çeken Beyşehirli sporculardan Melihanur İnan 60 kilo gençler, Fatmagül İnan 70 kilo gençler kategorilerinde üçüncülük derecesi elde etti.

Aynı kategoride madalya şansı arayan Tuhana Soydan da 65 kiloda üçüncülük başarısını elde etti. Yıldızlar kategorisinde mücadele veren bir başka sporcumuz Şerife Soydan ise 60 kiloda üçüncü oldu.

Sevinç Kardeşler Kick Boks Kulübü antrenörü Ömer Sevinç, yaptığı açıklamada, 52 ülkeden yaklaşık 3 bin 100 sporcunun iştirak ettiği dünya kupası müsabakalarında sporcularının 4’ünün derece elde ederek bronz madalya kazandığını belirterek, “Böyle büyük bir organizasyonda müsabakalara katılan derece elde eden ve edemeyen tüm sporcularımı gösterdiği performanslarından ve başarısından ötürü tebrik ediyorum. İlçemize, Konya’mıza ve ülkemize hayırlı olsun.” dedi.

Beyşehir kulis olarak sporcularımıza başarılar diliyoruz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir