Beyşehir Kaymakamlığının yeni hükümet binası yapılana kadar geçici olarak kullandığı eski hastane binasında yer alan bir kapı vatandaşlara kapalıyken üst düzey yöneticilerilere Vip hizmet veriyor.

Binanın arka kısmında bulunan eski acil giriş kapısı olarak bilinen kapı özellikle hafta sonları bazı çalışanlar tarafından kullanılıyor olması kafaları karıştırdı. Öyle ki giriş kapısındaki kameranın görüş açısının da değiştirilmiş olması kafa karışıklığının daha da artmasına yol açılıyor. Haber merkezimize gelen bazı fotoğraflarda mesai saatleri dışında bazı personelin ellerinde evraklarla bu kapıdan giriş çıkış yaptığı net bir şekilde gözüküyor.

Haber merkezimize gelen ihbarlar neticesinde Kaymakamlık yazı işleri müdürlüğüne sözlü olarak, CİMER’e ise yazılı yapılan şikayete rağmen bu kapı kullanılmaya devam ediyor.

SORUYORUZ !

Şimdi soruyoruz Kaymakam ve vatandaşın kullanmadığı bu kapı neden bazı personel tarafından özellikle mesai saati dışında kullanılıyor ? Mesai saati dışında bir memur bu kapıyı kullanarak neden elinde dosyalarla girip çıkıyor.

KAMERANIN AÇISI BİLİNÇLİ OLARAK MI DEĞİŞTİRİLDİ?

Giriş kapısının hemen sol üst köşesinde bulunan kameranın açısı geçici kaymakamlık binasının hiç bir noktasını görmeyecek şekilde değiştirilmesi kafalarda soru işareti bıraktı. Kameranın bu durumu vatandaşlarca “Kameranın açısı bilinçli olarak mı değiştirildi” şeklinde yorumlandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir