ilçemizde bir ay önce meydana gelen trafik kazası sonrası bir acı haber daha geldi.

Kazada ağır yaralanan 19 yaşındakiMevlüt Ağar da hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.
Kaza, 22 Mayıs Pazartesi günü Beyşehir-Isparta Karayolu’nda meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, Emre Erdoğan’ın kullandığı minibüs ile karşı yönden gelen Şaban K. idaresindeki kamyonet Gölkaşı mahallesi yakınlarında çarpıştı.
Kazada, her iki aracın sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan Mevlüt Ağar, sıkıştıkları yerden itfaiye ve sağlık ekiplerinin uzun süren çalışması sonrasında çıkarılabildi.
Sürücü Emre Erdoğan minibüste bulunan babası İsa ve annesi Gülay Erdoğan ile birlikte yaralı olarak BeyşehirDevlet Hastanesine kaldırıldı. Ağır yaralılardan İsa (46) ile eşi Gülay Erdoğan(45) hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Oğulları Emre Erdoğan ise hayati tehlikesi sebebiyle hava ambulansı ile Necmettin Erbakan Üniversitesi TıpFakültesi Hastanesine sevk edildi.

21 yaşındaki Emre Erdoğan, konya’daki hastanede yoğun bakım ünitesi nde yaşanan kazadan 5 gün sonra yaşam mücadelesini kaybetti.

Emre Erdoğan’ın cenazesi, doğum yeri olan anne ve babasının defnedildiği Hüyük ilçesine bağlı ÇamlıcaMahallesi’nde toprağa verildi.

Öte yandan, kazada ağır yaralanan minibüste bulunan Mevlüt Ağar da tedavi gördüğü Konya’daki hastanede hayata tutunamadı.
Kazadan bir ay sonra vefat eden 19yaşındaki Ağar, doğum yeri olanBeyşehir’in Karaali mahallesinde bugünikindi vakti kılınan namazın ardındantoprağa verildi.
Kazada Ağar’ın da yaşamını yitirmesiylevefat edenlerin sayısı 4’e yükseldi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir