Çekiliş, bugün noter tarafından gerçekleştirilecek, hak sahiplerinin oturacağı 2+1 ve 3+1 evler belli olacak.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Hacıakif Mahallesinde hayata geçirilen 44 konut projesi kapsamında 2+1 nitelikli 300 adet ve 3+1 nitelikli 144 olmak üzere toplamda 444 adet konut inşa ediliyor.

İnşaat çalışmaları devam ederken hak sahiplerinin konut belirleme kurası bugün saat 14.00’te noter huzurunda gerçekleştirilecek.

 TOKİ TARAFINDAN BELİRLENEN KONUTLARA OTURMA KOŞULU VE DEVİR İŞLEMLERİNE DAİR ŞARTLAR ŞÖYLE:

“2+1 konut tipi projelerinde hak sahibi olup sözleşme imzalayanlar konutlarını borçları bitene kadar devredemeyecekler.Ayrıca, sözleşme imzalanan konut için borç bitene kadar, alıcının veya ailesi için ikamet koşulu aranacak olup, alıcının, kendisinin, eşinin veya çocuklarının söz konusu konutta ikamet etmediklerinin tesbit edilmesi halinde sözleşmeleri feshedilecek. 3+1 konut tipi projelerinde ise hak sahibi olup sözleşme imzalayanlar konut teslim tarihini takip eden bir yıl (1) yıl sonrasına kadar devredemeyecekler.

Konutlar 36 ay içerisinde teslim edilecek. Anahtar teslim tarihinde, 3065 sayılı KDV kanunu kapsamında geçerli KDV oranı üzerinden tahakkuk edecek Katma Değer Vergisi tutarı peşin olarak tahsil edilecek.”

Öte yanda, Beyşehir TOKİ konutları kura çekilişine katılacak isimler de belli oldu.

HACIAKİF MAHALLESİ 444 KONUT PROJESİ HAK SAHİBİ 2+1 İÇİN TIKLAYINIZ => https://www.toki.gov.tr/satis/files/projects/20230929T1627000448.pdf

HACIAKİF MAHALLESİ 444 KONUT PROJESİ HAK SAHİBİ 3+1 İÇİN TIKLAYINIZ => https://www.toki.gov.tr/satis/files/projects/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir