Beyşehir’de faaliyet gösteren gıda üretimi ve satışı yapan işletmeler ile işyerleri denetlenmiş!!! Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde yürütülen denetim faaliyetine ilişkin yapılan yazılı açıklamada, gıda kontrol ekipleri tarafından ilçe genelinde faaliyet gösteren gıda üretim tesisleri ve işyerlerinin denetlendiği belirtilmiş.

Yapılan Açıklamada, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın gıda kontrol planı kapsamında yürütülen denetimlerde, işletmelerde üretilen ve satışı yapılan ürünlerden analiz yaptırılmak üzere numuneler alındığı ifade edilmiş!!

Denetimlerde, işletmelerin hijyen koşulları, ürün ve malzemeleri saklama koşulları, çalışanların kişisel hijyenleri, satış ve sunumda kullanılan alet ve ekipmanların uygunluğunun da kontrol edildiği vurgulanmış!

“Güvenilir ve sağlıklı gıda arzının sağlanması için ilçemiz sınırları içerisindeki tüm gıda üretim ve satış yerleri risk esaslarına göre kesintisiz olarak denetlenmektedir. Vatandaşlarımız gerek toplu tüketim yerlerinde, gerekse alışveriş yaptığı noktalarda karşılaştıkları herhangi bir problemle ilgili olarak Tarım ve Orman Bakanlığımıza ait 174 numaralı gıda hattını arayabilirler.”de denmiş.

Ancak onca kere ilçe Tarım ve Orman müdürlüğüne ilçede faaliyet gösteren sözde saygın Tatlıcı için talepte bulunmama rağmen bi işlem yapılmamış ve deyim yerinde olursa ipe un serilmiştir.

Sayın vatandaşlar, değil 174, cimer’e de yazsanız olmuyor. Bire bir bozuk numune gıda ürünü göz göre göre Beyşehirliye yediriyorlar.

ilgililere duyurulur desek de arkadaşların kulağı sağır gözleri kör olmuş nafile..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir