Pastanede uyuşturucu ticaretine suçüstü
: 1Kişi Tutuklandı.
Beyşehir’de faaliyet gösteren B. isimli işyerinde uyuşturucu hap ticareti yapıldığı bilgisine ulaşan Beyşehir Polisi, önceki gün yaptığı operasyonla Pastane sahibi E. K. oğlu Ö.F. K. uyuşturucu hap satarken suçüstü yakaladı.

Uyuşturucu haplar çelik kasadan çıktı.

Bir ihbarı değerlendiren Beyşehir Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, işyerini gözetim altına aldı. Önceki gün operasyon için düğmeye basan Polis, pastaneyi işleten Ö. F. K. uyuşturucu hap satarken suç üstü yakaladı. İşyerinde yapılan aramada çelik kasa içerisine saklanmış çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirildi.

Uyuşturucu Taciri Pastaneci Tutuklandı

Gözaltına alınan Ö.F. K. Cumhuriyet Savcılığında yapılan sorgunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Seydişehir kapalı cezaevine konuldu.

Uyuşturucu satılan işyeri hala açık

Pastane içerisinde kurulan tezgahla uyuşturucu hap satılan işyerinin, hala açık olarak faaliyetine devam etmesi ise kafalarda soru işareti bıraktı.
İlginç olan konu pastane Neden hala faaliyette? Karanlık bir el tarafından mı korunuyor?
Olayın sıcaklığı devam ederken pastanenin neden faaliyetine ara vermediği ise merak konusu.

Beyşehir Basın görmezden geldi.

Beyşehir’de olup biten en ufak olayları haber yapan Beyşehir basını ise bu skandal olay karşısında adeta sessizliğe büründü. Haberi görmezden gelen Beyşehir basınının ilçenin saygın bir işyeri(!) olmasından dolayı ya da ricayla mı haber yaptırılmadığı merak konusu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir