Pastane olayı ile ilgili yeni çarpıcı gelişmeler

Uyuşturucu haberi ile gündem olan pastanede skandallar bitmiyor. Geçtiğimiz günlerde uyuşturucu hap satışı yapılırken polisin suçüstü yapması ile patlak veren olayın ardından bir kişi tutuklanmıştı. Bu skandal olayın etkisi devam ederken haber merkezimize yani bir bomba iddia daha düştü.

Söz konusu pastanede geçtiğimiz 23 Ekim günü bir çalışanın, iddiaya göre diğer çalışanlar tarafından hastanelik edilene kadar dövüldüğü ortaya çıktı.

DAYAK YİYEN PERSONELDE UYUŞTURUCU ŞİKAYETİNDE BULUNMUŞ

Pastane çalışanları tarafından öldüresiye dövülen çiftlik nüfusuna kayıtlı S.Erdoğan;  23 Ekim günü B.E isimli pastanenin ikinci katında diğer çalışanların iddiaya göre uyuşturucu madde aldıktan sonra  kendisini peçeteyi neden düşürdün diyerek dövdüklerini ve can havliyle kaçarken çarşı camii önüne düştüğünü çevredeki vatandaşların ihbarı ile gelen ambulunsla Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırıldığını söyledi.

UYUŞTURUCU SATIŞI İDDİLARINI DOĞRULADI

Pastanenin eski çalışanı S.Erdoğan dayak olayının ardından polise verdiği ifadesinde işyerinde çalışanların uyuşturucu kullandığını ve dahası işyerinde uyuşturucu hap satıldığını iddia etti.  S.Erdoğan’ın polisin operasyonundan haftalar önce ifadesinde bu iddialara yer vererek şikayetçi olduğu da belirlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir