Uyuşturucu ticareti yapılan pastaneye bir şok daha !

İşyeri mühürlendi

Geçen günlerde uyuşturucu ticareti yapılırken polis tarafından suçüstü yapılan Bey E.pastanesi, Beyşehir Kaymakamlığı’nın emri ile iki gün süre ile ticaretten men edilerek mühürlendi.

Yaptığımız haberlerin ardından Beyşehir’de gündemden düşmeyen uyuşturucu ticareti ile adı anılan Bey E. Pastanesi yaşanan olayı örtbas etmek isterken bir darbe daha yedi. Polis vazife ve Salahiyet kanunun 8. Maddesi B bendinde  yer alan “) Mevzuata aykırı bir şekilde uyuşturucu madde imal edilen, satılan, kullanılan, bulundurulan yerler, Mahallin en büyük mülkî amiri tarafından otuz günü geçmemek üzere geçici süreyle faaliyetten men edilir” kanununa göre 29 Kasım Çarşamba günü saat 16.00’dan itibaren 1 Aralık Cuma günü  saat 16.00’ya kadar iki gün süre ile ticaretten men edilerek mühürlendi. Mühürleme işlemi Beyşehir Kaymakamlığı’nın yazısına istinaden Belediye Zabıta ekipleri tarafından yapıldı.

PASTANEDE NE OLMUŞTU

Geçtiğimiz ay Beyşehir polisinin uyuşturucu ticareti yapıldığı bilgisine ulaştığı BeyE. Pastanesi takibe alınmış bu takip sonucunda işyeri sahibi E.K’nın oğlu Ö.F,K’yı uyuşturucu hap satarken suçüstü yakalamış ve yapılan aramada işyerindeki çelik kasada uyuşturucu haplar bulunmuştu. Ö.F.K’da olay sonrası tutuklanarak Seydişehir kapalı cezaevine konulmuştu.

PASTANE OLAYI ÖRTBAS ETMEK İÇİN HER YOLU DENİYOR

Yaşanan tüm bu gelişmeleri büyük bir öfke ve şaşkınlıkla takip eden Beyşehir Kamuoyuna karşı imaj düzeltmek için farklı yolları deneyen pastane sahipleri son mühürleme olayının da duyulmaması için büyük çaba sarfediyor. Mühürlü olan kapıdaki mühürün görünmemesi için mühürün üzerine  “cenaze dolayısıyla kapalıyız” şeklinde büyük bir yazı astılar.İşyeri sahibi daha öncede sosyal medyadan da algı operasyonları yaparak masum rolü oynamıştı.

Diğer bir konu da YEREL BASININ bu olay ile alakalı sessizliğini koruyor olması.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir