Beyşehir Devlet Hastanesinde geçtiğimiz günlerde hizmet vermeye başlayan Çocuk Psikiyatrisi Polikliniğinde Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Esra KIYAT hasta kabulüne başladı.

Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Sıtkı KÜÇÜKBUZCU yaptığı açıklamada:  ‘’ Sağlık Bakanlığımızca yapılan uzman hekimi atamaları sonucunda Çocuk Psikiyatrisi uzmanımız görevine başladı. Bu anlamda bu hizmetin Beyşehir için bir ilk olduğunun altını çizmek istiyorum. Beyşehir için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Başta Sağlık Bakanımız Fahrettin KOCA olmak üzere hemşehrimiz Bakan Yardımcımız Kürşat KIRBIYIK’a, İl Sağlık Müdürümüz Mehmet KOÇ’a, Ak Parti İlçe Başkanımız Kahraman ŞANAL’a şükranlarımı sunuyorum.’’ sözlerine yer verdi.

Haftanın her günü hizmet veren Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniğinde başta Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu (DEHB), Otizm, Öğrenme Güçlüğü, Gelişimsel Bozukluk, Dil ve Konuşma Bozukluğu olmak üzere çocuk ve ergen hastalarımızın ruh sağlığına yönelik muayene ve tedavileri yapılmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir