Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen Spor Toto Türkiye Kick Boks Şampiyonası sona erdi.

Antalya spor salonunda gerçekleştirilen ve 81 ilden 5 bin 140 sporcunun katıldığı şampiyonada Beyşehirli sporcular 1 birincilik, 1 ikincilik, 3 üçüncülük derecesi elde etti.

Büyükler, gençler, yıldızlar ve minikler kategorilerinde gerçekleştirilen organizasyonda dereceye giren isimlere madalya ve başarı belgesi verildi.

Şampiyonaya katılan Beyşehirli sporculardan Ayla Ecrin Say 32 kiloda Türkiye şampiyonu olup altın madalyanın sahibi oldu.

Hüseyin Yamaner 52 kiloda ikinci olarak gümüş madalya kazanırken, üçüncülük derecesi elde eden isimler ise şöyle belirlendi:

Esmanur Dadak 50 kiloda Türkiye 3’üncüsü

Ebrar Bilmez +47’de Türkiye 3’üncüsü

Ayla Ecrin Say 32’de (diğer branş) Türkiye 3’üncüsü.

Kick boks antrenörü Ömer Serhat Sevinç, şampiyonada dereceye giren tüm sporcularını elde ettiği başarılarından ötürü tebrik ederek, “Şampiyonaya katılıp derece elde eden ya da edemeyen tüm sporcularımı gözlerinden öpüyorum.  Hepsini canı gönülden kutluyorum.  Şampiyonada gösterdikleri performans ve elde ettikleri başarılar hem ilçemiz hem de spor camiamız açısından da çok kıymetli. Hepsi de gururumuz oldu. Beyşehir’imize yine madalyalarla dönüyoruz.”ifadelerine yer verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir