Konya’nın ilçelerinde Cumhur İttifakı belediye başkan adaylarının bugün yapılan duyurularla kamuoyu ile paylaşılmasının ardından sürpriz bir istifa haberi geldi.

AK Parti Beyşehir Belediye Başkan aday adayı Prof.Dr.Hüseyin Muşmal, AK Parti aday adaylığından istifa ettiğini açıkladı. Muşmal, istifasının ardından 31 Mart 2024 tarihine kadar sahada olmaya devam edeceğinin de sinyalini verdi.

Muşmal,  konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı’nın Beyşehir Belediye Başkan adayını kendisine tebliğ etmesi üzerine bu kararı aldığına dikkati çekerek, istifa kararına ilişkin şu ifadelere yer verdi:

“Değerli hemşehrilerim, kıymetli Beyşehirliler, 40 yıllık Beyşehir sevdamızla memleketimize hizmetimizi devam ettirmek  amacıyla 17 Kasım 2023 tarihinde AK Parti Beyşehir Belediye Başkan Aday Adaylığına müracaat etmiştim.

01.02.2024 tarihinde AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatının Beyşehir Belediye Başkan Adayını tebliğ etmesi üzerine, hemşehrilerimizle bir süredir yaptığım istişareler sonucunda bugün itibariyle AK Parti aday adaylığından istifa ediyorum. AK Parti Beyşehir Belediye Başkan Adayına başarılar dilerim.

Halkımızın bu süreçte bizlere gösterdiği yoğun ilgi ve teveccühleri için öncelikle her bir hemşehrimize ayrı ayrı teşekkür eder saygı ve muhabbetlerimi sunarım.

Hemşehrilerimizin değerlendirmeleri ve talepleri doğrultusunda aldığımız karar neticesinde Allah’ın izniyle 31 Mart 2024 tarihine kadar sahada olmaya devam edeceğiz.

Yüce Yaradan memleketimiz için en hayırlısını nasip etsin. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir