Beyşehir’de çeşitli suçlardan aranmaları bulunan ve polis ekiplerince yakalanan 14 kişiden 8’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Polis ekiplerince ilçe merkezinde yaşanan kasten öldürme, kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak, hırsızlık, dolandırıcılık, tehdit, trafik güvenliğini tehlikeye sokma, 6136 sayılı kanuna muhalefet etmek, yangına neden olma gibi suçlardan aranmaları bulunan 14 kişi yakalandı.

Adli makamlara teslim edilen şahıslardan 8’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Bürosu Amirliği ekiplerinin farklı tarihlerde farklı mahallelerde yaptığı çalışmalarda,  farklı miktarlarda uyuşturucu hap, esrar, eroin, metamfetamin, ectasy hap, bonzai ele geçirildi.

Ekiplerce silah kaçakçılığına yönelik yürütülen çalışmalarda ise farklı mahallelerde toplam 9 tabanca, 22 tabanca mermisi, 6175 tabanca parçası, 12 av tüfeği ele geçirildi.

Ekiplerce ayrıca yine farklı tarih ve mahallelerde yapılan kaçak tütün ve sahte alkole yönelik çalışmalarda 3 litre kaçak alkol, 40 kilo açık tütün,37 bin 284 makaron ele geçirildi.

Ekipler ayrıca yine farklı tarihlerde ilçe merkezinde yaşanan kasten öldürme suçlarından aranan 2 kişiyi de yakalayarak adli makamlara teslim etti.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir