Beyşehir’de 31 Mart’ta yapılan mahalli idareler genel seçimlerinde 5’inci kez belediye başkanlığına seçilen Adil Bayındır, Beyşehirli vatandaşlara, “Hakkınızı ödeyemem.”dedi.

Seçim sonuçlarının belli olmasının ardından partisinin seçim koordinasyon merkezinde toplanan coşkulu taraftarları tarafından alkışlar ve sevgi gösterileri eşliğinde karşılanan Bayındır, vatandaşlara seslenerek, “Ne söyleyeyim size, siz çok büyüksünüz çok.. Ha yaşayın, var olun, hakkınızı ödeyemem. 5’inci döneme beni hazırlayan sizsiniz, davam AK Parti davası, davam Cumhur İttifakı davası, beni birleştiren sizsiniz. Başta cumhurbaşkanım ve Devlet Bahçeli ve sizin gibi güzel insanlar, beni buraya taşıyan sizsiniz, Allah sizden razı olsun” sözleri ile konuşmasına başladı.

“SEVİNCİMİZİ OLGUN YAŞAYALIM”

Konuşmasında taraftarlarına günün olgun karşılanıp sevincin de olgun yaşanması çağrısında bulunan Bayındır, hep Beyşehir birliği dediğini ancak seçim döneminde kendisiyle çok uğraşanlar olduğunu belirterek, “Çok emeği geçenler oldu karşı tarafta. Birleşenleri biliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti devletinin Cumhurbaşkanı, Cumhur İttifakının ‘Türkiye’nin birliğini bozmayalım, çevremiz ateş çemberi’ dediği halde, bugün iş tutanlara o gün söylemiştim. Meydanda söylemiştim. Evet şu şehri, 300 tane, 500 tane fitne ve fesata meydan vermediniz.

“BU TOPRAĞIN İKTİDARLA BİRLEŞMESİNE SEBEP OLDUNUZ”

Hepinizden Allah razı olsun. Bu toprağın iktidarla birleşmesine sebep oldunuz.Çünkü oynanan oyunları görmeyenlere bugünden itibaren göstermek de bu Adil Bayındır’ın borcudur. Çünkü, bizi aşağıya çekmek isteyenler, aslında farkında değiller. Anamas Dağlarını yıkamazsınız, Anamas Dağı yıkılmaz, Toroslar yıkılmaz. Ama benim genel başkanım onun altından tren geçirmiş ‘sen onu yıkacağım’ diye uğraşıyorsun. Yazıklar olsun onlara. Haddini bilmeyenlere haddini bildirmezsem, zalimi affetmek, mazluma ihanet etmektir’ diyerek ‘namerdim’ diyorum. Demek istediğim: Bu devletin birliğine, bu ülkenin birliğini, Beyşehir’in birliğini 3-5 tane fitneye bozdurursam namerdim diyorum.

“HİÇ BİR SEÇİM BU KADAR GAYRET ETMEDİM”

Anlamazlarsa, anladıkları  dille onu yapmazsam namerdim. 5 senedir sevgi gösterdik, hani derler ya; ‘kurt kışı geçirir de yediği ayazı unutmaz’. Bunu bilesiniz, çünkü Allah şahidim, ben hiçbir seçim bu kadar çalışmadım, hiçbir seçim bu kadar gayret etmedim. Ama yarın 1 Nisan. 23 Nisan’da birilerini çağıracağım, bir günlüğüne makam vereceğim. ”diye konuştu.

Bayındır, konuşmasında, siyasetin de saygılı yapılması gerektiğini vurgulayarak, “Çünkü siyaset adamlıkla yapılır. Tabi şu var, bütün mülakata teşekkür ediyorum.

“SİZLER OLMASAYDINIZ BU TABLO BÖYLE OLMAZDI”

Ancak, onların  bir günahı yok. Anlaşanlar vardı. Türkiye sathında yapıldığı gibi, yani yanlış yapanlar vardı. O yüzden uyanık durmak, Cumhur İttifakının yanında dimdik durmak zorundayız. Bunu Beyşehir olarak gösterdiniz. Hepinizden Allah razı olsun. Sizler olmasanız bu tablo böyle olmazdı.Benim bu şehrime yazık olurdu, 5 sene patinaj yapan bir anlayış gelir hakim olurdu. Anlattığım buydu, çünkü Beyşehir’in ileriye gitmeye daha ileriye gitmeye, hedef büyütmeye ihtiyacı vardı. Hem köyümün her mahallemin sokakları, bana yaptığınızı unutmayacağım. Üzümlü, Doğanbey, Karaali, hepsini biliyorum. En ücra köşeden gelen oylar var bizde. Bugünkü sonuç, seçimi aldık hep beraber ama itirazlar oluyor ya, doğal bu. Bu itirazlarla yine bir karlı çıkarız. 200’da 300 de artar. O yüzden gönlünüz rahat olsun.”

Bayındır, seçimi kazanmanın ardından Üzümlü’den başlayarak mahallelere teşekkür ziyaretleri gerçekleştireceklerini de sözlerine ekledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir