Dünkü (09.04.2024) yapmış olduğum haberdeki haberlerle ilgili geçmiş günlerde uyuşturucu yakalanan işletmelerin sahibi tarafından yolum kesildi. Tehdit edildim. Kendi özel arabamda yaşandı bu olay. yaşanan bu olay neticesinde, karşılıklı şikayette bulunmuş durumdayız. Şu anda paylaşımını gördüğüm, ve okuyucularında gördüğü tarafımı İlgilendiren  ve Tarafıma iftirada bulunulan paylaşım görülmektedir. Benim yaptığım haberler iftira ise, uyuşturucu satan kişi şu anda zaten 6 aydır cezaevinde. İftira olmuş olsaydı neden altı aydır hapiste olurdu?!

Hiç düşündünüz mü??

Ve bu kişi ürettiği ürünler ile de insan sağlığıyla ilgili bugüne kadar denetimlerde neden kayırılmıştır. Yapılan denetimlerde denetmenler kusurlu ürünlerin tamamını değil de çok küçük bir miktarını imha etmişlerdir. Ürünlerin tamamı değil de neden küçük bir miktarı?? neyin karşılığı olarak tam imha gerçekleşmedi de insanımızın sağlığı ile oynandı.
Dikerim ki bundan sonra insan sağlığı ile ilgili herhangi bir hatalı üretimi yaptırmamak için denetlemeler düzgün yapılır.
BEYŞEHİR KULİS  olarak sonuna kadar bu durum ve benzerlerinin takipçisi olacağımı bildiririm.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir