HANİ NE OLDU SEÇİM BİTTİ. VAADLER RAFAMI KALKTI.
Her siyasetçi seçim öncesi verdi veriştirdi. vaatlerin ardı arkası kesilmedi. Beyşehir’i seçim öncesi kent statüsüne çevirenler seçim sonrası köy statüsüne geri getirmeyi başardılar. Anlamadığımız bir gerçek var madem hepiniz Beyşehir biryerlere gelsin mücadelesini verdiniz aynı derdi dert edindiniz seçim öncesi de birleşseydiniz ya.
Ya vaatlere ne oldu? 4 Tane Konya’nın ilçe Belediyesini kaybetmenin ek avantajları Beyşehir için kullanılacaktı. Yağmur gibi hizmetler yağacaktı ne oldu?
Katlı otopark temelimi atıldı, hayvanlara ıslah evlerimi yapılmaya başlandı, bazı yollar kapatılıp trafiğin yoğunluğumu mu azaltıldı. Göl ün temizliği için bütçe ayrıldı da bizim mi haberimiz yok. Kıyı sahil bandı çöplükten geçilmiyor temizliği öbür secimleremi kaldı.
Hani pazar yeri düzenlemesi vardı ne oldu proje üreten demi kalmadı. Ptt önü peynir pazarı düzenlemesi, Çarşı cami önü açılıp yeşil alan yapılması sözleri nerde kaldı.İmar degisikligi adımları niye atılmıyor? Köylerin yolları asvalt çalışmaları ne zaman başlar .Hani Uğur İbrahim hizmetleri hiç kesmeyecekti, seçim bitti gitti gideli bir daha izini yüzünü göremez olduk. Yoksa onun derdi kaybedilen belediyeleri kazanmak da onlara hizmet götürmeye başladı da biz mi anlayamadık planı. Daha ne kadar bekleriz bimem ama görünen köy kılavuz istemez bu gidişle daha iki üç sene yerimizde sayacağız anlasılan.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir