Eşrefoğlu Camii İmamı İsmail Efe ile ilgili yeni iddialar

VARAN 2

Geçtiğimiz hafta gündeme getirdiğimiz iddialara şuana kadar herhangi bir cevap gelmezken, haberimizin büyük yankı uyandırmasının ardından okuyucularımızın da katkıları olan ve yaptığımız araştırmalar sonucunda yine gündem belirleyecek yeni iddialar ortaya atıldı.

Beyşehir’de ki hemen hemen tüm sivil toplum kuruluşlarının içine girerek bu içinde bulunduğu durumu kendine koruyucu kalkan olarak kullandığı yönünde iddiaların muhatabı İsmail Efe için şite yeni sorularımız

SORU – Bastırmış olduğunuz Eşrefoğlu Camii tarihi kitabı için Beyşehir Müftülüğüne yada Diyanet Vakfına bir fatura ödetildi mi? Ödeme yapıldıysa bu kitaptan elde edilen gelirler nerede? Geçmiş yıllarda yaşandığı iddia edilen bu olayla ilgili fatura ödenmesine karşı çıkıldığı halde bir yerlerden baskı kurularak ödeme yaptırıldı mı?

SORU-Son yıllarda düğün fotoğrafçılarının bol bol fotoğraf çektiği Eşrefoğlu Camii önü ve cami içi çekimler için herhangi bir fotoğrafçıdan İsmail Efe camide kullanacağız diyerek para talebinde bulundu mu? Yine bu olayla ilgili bir şikayet oldu mu? Bu konu ile ilgili İsmail Efe hakkında bir soruşturma açıldı mı? Soruşturma açıldı ise akıbeti ne oldu ? Ve dahası böyle bir para alındı ise gerçekten camiye harcandı mı?

SORU –Gerek hayırsever bir işadamı, gerek Beyşehir Belediyesi ‘nin cami ziyaretçilerine ücretsiz olarak dağıtılması için destek verdiği kitaplar Caminin çevresinde bulunan işyerlerine İsmail Efe tarafından satılmak üzere bırakıldı mı? Yine bu kitaplardan elde edilen gelirler nerede ?

Bu konu ile ilgili dosyalarımız devam edecek..Bekleyin

One thought on “İsmail Efe ile ilgili yeni iddialar”
  1. Hemen savunma hazir. Suclamada bulunanlar fetocu. Bu ne zihniyet ya. Her halti yiyin sonra suclayanlara fetocu deyin. Yoksa suc ortagimisin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir