Eşrefoğlu Camii imamı İsmail Efe ile ilgili ortaya çıkardığımız skandal iddiaların üzerinden 16 gün geçmesine rağmen hala suskun. Vatandaşlar konuyla ilgili olarak ilk gün sosyal medya üzerinden cevap vereceğini söyleyen İsmail Efe den cevap bekliyor.

19 Ocak tarihinde yayınladığımız ilk haberin ardından saatler sonra sosyal medya üzerinden “Kıymetli dostlar, Süleyman Erdal’ın hakkımdaki paylaşımını yeni gördüm, O iddiaların hepsinin cevabını vereceğim ama cuma saati yaklaştığı için şu anda değil daha sonra göreceksiniz.” Şeklinde açıklama yapmıştı. Haberimizin üzerinden iki cuma geçmesine rağmen hala vereceği cevabı bekliyoruz.

Bize cevap vereceğim dedikten sonra apar topar izne ayrılan İsmail Efe Cumartesi günü yeniden göreve başladı. Biz sorumlu bir gazeteci olarak kamuoyunu meşgul eden skandal iddiaların bir bölümünü kendisine sorduk. Çünkü iddialar bir dün görevlisine yakışmayacak türdendi. Biz şuana kadar sorduğumuz tüm soruların cevabını bekliyoruz. Aksi takdirde daha bir çok iddiayı da kamuoyu ile paylaşmaya devam edeceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir