Beyşehir’deki sanayi sitesinde bulunan bir işyerinde, otogaz tamirat yapıldığı esnada yaşandığı iddia edilen patlamada 5 kişi yaralandı.

 

 

Edinilen bilgiye göre, olay, Hamidiye Mahallesi, Sanayi Sitesi’nde bulunan otogaz sistemlerinin tamir, söküm, bakım ve takılması işlemlerinin yapıldığı bir işyerinde meydana geldi.

İşyeri sahibi M.Ş. dükkanda bir müşteri tarafından gaz kaçağı olduğu şikayeti ile götürülen bir LPG’li otomobilin tank sisteminde tamirat yaptığı esnada büyük bir gürültü ile patlama yaşandı. Yaşanan patlama çevredeki işyerlerinde büyük paniğe yol açtı.

 

Otomobildeki LPG tankından sızdığı iddia edilen gazın işyerinde kıvılcım alarak basınçtan patlama oluşturmasının ardından tamir edilmekte olan otomobil de alev alarak yanmaya başladı.

Yoğun duman ve alevler arasında kalan işyeri sahibi M. Ş. ve dükkanda bulunan 15 yaşındaki A. A., ile T. S., B. B., İ.B. adlı kişiler yüz ve ellerinde oluşan yanıklar sebebiyle adrese sevk edilen sağlık ekipleri tarafından Beyşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Bu arada, adrese itfaiye ve polis ekipleri de sevk edilirken, çevredeki esnaflar tarafından alev alev yanan otomobil yangın söndürme tüpleri ile müdahale edilerek söndürüldü. Yanan araçta büyük çaplı hasar oluştu.

 

Hastanede yüz ve ellerindeki yanıklar nedeniyle ilk müdahalesi yapılan yaralılardan M. Ş., A. A., T. S., İ. B. yanık ünitesi bulunan Konya Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

 

Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir