Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, bir süre önce ilçe merkezinde hayata geçirdikleri halk ekmek projesiyle ilgili olarak, “4 liradan alıyoruz,4 liradan satıyoruz” ifadelerine yer verdi.
Başkan Bayındır, yaptığı açıklamada, Beyşehir merkezde kurdukları halk ekmek büfelerinin sayısını artırdıklarını belirterek, 11  farklı noktada satış büfesinin hizmet vermeye başladığını duyurdu.
Dış mahallelerde de halk ekmek satışları için çalışmaların sürdüğünü aktaran Bayındır, kısa zamanda bu hizmetten de kırsal mahallelerin yararlanmaya başlayacağını müjdeleyerek, şunları kaydetti:
“Burada dikkat çekmem gereken husus;
şehrimizde bulunan ekmek fırınlarını davet ederek fiyat tekliflerini aldık, en düşük teklifi veren fırın ile sözleşme imzalayarak bu satışları yapmaktayız.
4 TL ‘den alıyoruz,4 TL ‘den satıyoruz. Un, odun vs. herhangi bir malzeme vermeksizin imalatın maliyeti tamamen üretici fırına aittir.
Kendi fırınımız hazır oluncaya dek bu yöntemle vatandaşımızı mağdur etmeden halk ekmek satışlarımız devam edecek olup bizler de her daim Beyşehir Halkımızın menfaatine olan işlerde yanında ve emrinde olmaya devam edeceğiz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir