Beyşehir ilçesinde, peş peşe yaşanan iki ayrı trafik kazasında ambulans ve kamyonet şarampole devrildi, meydana gelen kazalarda 3’ü sağlıkçı 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Bitlis İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Ö.A. idaresindeki 13 AAH 334 plakalı  112 ambulansı, Bitlis’ten Antalya’ya illerarası hasta nakliye görevini yaptıktan sonra Bitlis’e dönüş seyahatinde  güzergahındaki Beyşehir-Antalya karayolunun 7.kilometresinde  Karadiken mahallesi yakınlarında yağış sebebiyle kontrolden çıkıp şarampole devrilerek yan yattı.

Aynı güzergahta seyir halinde olan A.K.’nın kullandığı 07 AGJ 540 plakalı kamyonetin içerisindekiler ise kazaya karışan devrilen ambulansı görünce durarak sağlıkçılara yardım etmek istedi.

Kamyonet sürücüsü durmak için ani fren yapınca aracını kaydırarak ambulansın yaklaşık 100 metre ilerisinde şarampole devrilerek ters döndü.

Kazada her iki aracın sürücüsü ile ambulansta bulunan sağlıkçılar Behzat B. ve Adıgül G. ile kamyonette yolcu olarak bulunan Emir G. ve Burak S. yaralandı.

Kaza ihbarı üzerine adrese çok sayıda sağlık, jandarma, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Ambulans ve kamyonetten yaralı olarak çıkarılan sağlıkçıların da aralarında olduğu 6 kişi kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir